Kezdőlap arrow Hírek
2017. november 22.
Menü
Véletlen kép
9e66653d7eca-3.jpg
Hírek PDF Nyomtatás

Településközpont átadása 2010. november 13.

Nyírbogdány Község Önkormányzatának Képviselő-Testülete nevében Balogh Tibor polgármester úr meghívására megjelent vendégek előtt került sor 2010. november 13-án, szombaton 11.00 órai kezdettel a megújult településközpont átadására.

A rendezvényen - amelyen Balogh Tibor polgármester ünnepi köszöntőjét követően, Angyalossiné Gerliczki Katalin református lelkész áldása után - Lipők Sándor országgyűlési képviselő átadta a nyírbogdányi lakosoknak a település központjában kialakított közparkot.

A megnyitón Juhász Jozefa méltatta a művet, majd a Kazinczy Ferenc Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai néptánctudásukkal örvendeztették meg a jelenlévő érdeklődőket.

Külön köszönet illeti meg a SWITELSKY Hungaria kft munkáját és Angyal Lajos Úr odaadó segítségét, az ő munkájuk eredményeképpen a település hétköznapjaiba beépülve a nyírbogdányiak szeme láttára épült szépült, fokozatosan mutatta majdani arcát és sejtette, milyen is lesz településünk központja az elkövetkezendő évtizedekben.

Birizdó Gabriella képzőművész, megálmodta és létrehozta településünk díszét a szökőkútból, községi címerből és díszoszlopokból álló műegyüttest, amely a „Mennyegzők Sétánya” nevet viseli.

Kiváló munkát végzett a Uniszer-Team Kft.  Bagics Lajos ügyvezető irányítása mellett, akik elkészítették szökőkút vízgépészeti munkálatait.

A munkálatok rendben történő elvégzését a NYÍRBER KFT, mint műszaki ellenőr látta el.

A közpark az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap támogatásával valósult meg.

A rendezvényt követően a SWIETELSKY KFT az iskolában megrendezett állófogadáson látta vendégül az érdeklődők csoportját.

 

Az átadáson készült képek megtekinthetőek a galériában>> 
Ma 2017. 11. 22, szerda, Cecília napja van.
Holnap Kelemen napja lesz.
http://nyirbogdany.hu/keop0306/index.html