Kezdőlap arrow Alapítvány
2017. november 22.
Menü
Véletlen kép
i2.jpg
Alapítvány PDF Nyomtatás

Nyírbogdány Község Tehetséges Gyermekeinek Tanulásáért Alapítvány
Az alapítvány adószáma : 18793431-1-15

 

A közalapítvány célja: ösztönözze az embereket, azok csoportjait, közösségeit a jogi és nem jogi személyeket Nyírbogdány község tehetséges gyermekei tanulásának elősegítésére és támogatására.

Céljai szerint kiemelten támogatja:

  • tanulás költségeit,

  • helyi általános iskolában a közösségi életterek (klubok, szakkörök, stb.) kialakítását, fejlesztését,

  • helyi általános iskolában számítástechnikai, nyelvi labor fejlesztését, sport objektumok kialakítását,

  • sporttevékenységet, versenyeket.

KÖZLEMÉNY

Nyírbogdány Község Tehetséges Gyermekeinek Tanulásáért Közalapítvány tájékoztatja az érintetteket, hogy a közalapítvány Nyírbogdány község tehetséges gyermekei tanulásának segítésére és támogatására szóló pályázatát – átmeneti időtartamra - felfüggesztette.
 
A tanulmányi ösztöndíj elnyerésére benyújtott pályázatok a jövőben nem kerülnek átvételre, a beküldött pályázatok érdemi vizsgálat nélkül visszaküldésre kerülnek.


A közalapítvány kuratóriuma a tanulmányi ösztöndíj pályázat felfüggesztését azért volt kénytelen elhatározni, mert az alapítvány számára rendelkezésre álló pénzügyi keretek jelentősen lecsökkentek. Alapítványunk az elmúlt években éves szinten közel 900. ezer forinttal támogatta a tehetséges nyírbogdányi tanulókat. Sajnos az alapítvány támogatására ezzel szemben az elmúlt évben mindössze 75. ezer forint érkezett.
 
Nyírbogdány Község Tehetséges Gyermekeinek Tanulásáért Közalapítvány a jövőben is alapító okiratában megfogalmazott célkitűzések megvalósítása érdekében dolgozik, elsősorban a kijelölt célok megvalósítását célzó pályázati eljárásokon kíván lehetőleg sikeresen részt venni.
 
Kérjük mindazokat, akik az alapítványunkhoz hasonlóan fontos ügynek érzik a tehetséges nyírbogdányi tanulók minél szélesebb körű támogatását, adójuk 1%-val támogassák közalapítványunkat.
 
Nyírbogdány Község Tehetséges Gyermekeinek Tanulásáért Közalapítvány
adószám: 18793431-1-15
Számlaszám: Szabolcs Takarékszövetkezet: 68800109-10006124-00000000

 
  Szentpéteri Szabolcs
   kuratórium elnöke sk.                                          


 
Ma 2017. 11. 22, szerda, Cecília napja van.
Holnap Kelemen napja lesz.
http://nyirbogdany.hu/keop0306/index.html